Site Loader

Over onze garage

Bewust of onbewust, autoschade in Alphen aan den Rijn is altijd vervelend en moet zo snel mogelijk gerepareerd worden om je auto er weer als nieuw uit te laten zien en meer schade te voorkomen. Echter leert de ervaring dat veel mensen het herstellen van hun autoschade zoveel mogelijk uitstellen omdat ze hun auto dagelijks nodig hebben en hem eigenlijk niet kwijt kunnen. Daarom zorgen wij ervoor dat je bij minimale tot weinig schade jouw weg binnen no-time kunt vervolgen zonder verder enige problemen met uw auto te ervaren. Al onze specialisten helpen je graag verder en zijn gespecialiseerd in het onderhouden, herstellen en repareren van vrijwel alle auto-onderdelen.

Onze werkwijze

Om je niet te lang te laten wachten gaan we zo snel mogelijk voor je aan de gang om bijvoorbeeld blik, ruit of spuitschade te herstellen. Een ongeluk zit in een klein hoekje en is dan ook snel gemaakt. We streven ernaar om jouw (bedrijfs)auto zo snel mogelijk als ouds te hebben zodat je je weg alsnog snel kunt vervolgen.

Spuitwerk, schadeherstel en ruit reparatie zijn diensten die wij al jarenlang aanbieden en waarin we onszelf blijven overtreffen wanneer het aankomt op de meest uitdagende projecten. Dit alles doen we op een milieuvriendelijke manier waardoor wij de gezondheid van jou en onze werknemers waarborgen. Zo worden afvalstoffen gescheiden afgevoerd en gerecycled en deukt ons schadeherstelteam uit zonder te spuiten. Autoschade in Alphen aan den Rijn is voor ons geen probleem en doen er dan ook alles aan om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Contact

Heb je autoschade in Alphen aan den Rijn gereden of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en mogelijk van advies kunnen voorzien.