Site Loader

Op zoek naar veiligheid voor jouw werknemers ogen?

Ben jij eigenaar van een bedrijf waar het voor werknemers vanzelfsprekend is dat zij van 9-5 achter een beeldscherm zitten en wil je hun beschermen tegen oogklachten? We ontzorgen je graag van deze verantwoordelijkheid en zorgen ervoor dat jouw werknemers zonder problemen te werk kunnen door middel van onze beeldschermbrillen. Deze brillen zijn er speciaal voor gemaakt om langdurig blauwlicht aan te kunnen waardoor je geen fysieke en psychische problemen krijgt. Deze brillen zijn uitgerust met een blauwlichtfilter wat ervoor zorgt dat jouw werknemers ongestoord achter bijvoorbeeld een computer kunnen zitten.

Waarom beeldschermbrillen noodzakelijk zijn

Ongemerkt zitten we veel, misschien wel té veel, achter een beeldscherm. We hebben de werkcomputer nog niet uitgezet en zitten alweer achter onze telefoon. Beeldschermbrillen voorkomen klachten zoals hoofdpijn, droge ogen, rugpijn, brandende ogen en tal van andere klachten die al snel voorkomen wanneer je veel achter een beeldscherm zit.
Wanneer je ervoor kiest om beeldschermbrillen aan te schaffen voor jezelf en jouw werknemers worden deze voor iedereen op maat gemaakt zodat je geen last ervaart tijdens het werken. Zo zijn jouw ogen optimaal beschermt tegen blauwlicht en kun je ongestoord werken. Door de blauwlichtfilter in de bril ervaar je meer rust waardoor je dan ook makkelijker slaapt of meer geconcentreerd bent.

Service en contact

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen helpen en zijn dan ook keer op keer een meedenkende partner. Dit versterkt de samenwerkingen waardoor de klanttevredenheid altijd hoog blijft. Wij streven naar perfectie en helpen jou en je werknemers graag verder van dit probleem. Mocht je verdere vragen en/of opmerkingen hebben kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.