Site Loader

Over ons bedrijf

Helaas komt het steeds vaker voor dat er wordt ingebroken in een stal en er daadwerkelijk spullen worden gestolen of dat er sprake is van vandalisme. Om ervoor te zorgen dat de daders hiervoor worden gestraft zijn wij al jarenlang verantwoordelijk voor het plaatsen van camera’s in de stal en weten middels onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak mooie samenwerkingen te realiseren. Uiteraard wil je de inhoud van de stal beschermen en hiermee helpen we je graag verder. Onze specialisten ontzorgen je graag met het installeren van de beste kwaliteit systemen zodat jij potentieel bewijsmateriaal hebt.

Camera in de stal

Wanneer je ervoor kiest om een camera in je stal te plaatsen bieden we je de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Alles wordt 1 op 1 met ons en de klant geregeld, er komen dus geen derde partijen bij kijken. Wanneer het helaas voorkomt dat klanten niet meer aan de termijnbetalingen kunnen voldoen behouden wij ons het recht om de systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen.

Om te voorkomen dat beeld niet wordt aangemerkt als bewijsmateriaal maken wij, wanneer je kiest voor een camera in je stal, enkel gebruik van Europees goedgekeurde apparatuur. Onze systemen zijn volledig uitgevoerd volgens de laatste AVG-normen en we zijn in staat om de camera’s overal in de stal te plaatsen.

Service

Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij onze klanten het beste kunnen ontzorgen wanneer zij ervoor kiezen om een camera in de stal te plaatsen. Vooraf bespreken wij duidelijk de prijs en houden je gedurende het hele proces voortdurend op de hoogte zodat je de vinger aan de pols houd.

Contact

Wil je een camera in de stal plaatsen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.