Site Loader

Over ons

Omdat wij in staat zijn om onze beveiligingscamera’s in de supermarkt op veel verschillende plekken te installeren kunt u een overzicht creëren in uw winkel. Met steeds meer toenemende incidenten is het belangrijk om uw medewerkers en klanten de veiligheid te bieden die zij verdienen. Onze jarenlange ervaring zorgt voor veel vertrouwen bij al onze klanten. Dit resulteert zich in lange samenwerkingen en optimale resultaten. Waar sommige bedrijven kiezen in het volledig vervangen van de systemen denken wij eerder aan het upgraden van de systemen waarmee u veel geld bespaard.

Termijnbetaling mogelijkheid

Of u nu een groot of klein bedrijf bent, wij bieden al onze klanten die kiezen voor camera’s in de supermarkt de mogelijkheid om in termijnen te betalen. Dit wordt 1 op 1 met de klant geregeld. Hiermee vermeiden wij derde partijen zoals banken en kredietverstrekkers. Mede omdat wij geen bank van lening zijn beperken wij onze termijnen tot in totaal 12 maanden.

Beveiliging van onze klanten

Helaas komt het regelmatig voor dat onze klanten niet meer aan de termijnbetalingen kunnen voldoen. Wanneer dit het geval is behouden wij ons het recht om onze systemen binnen 2 maanden na ontbinding van het contract te verwijderen. De laatst betaalde termijnen worden aangezien als huur, hiermee voorkomen wij lastige incassoprocedures.

Service

Ervaring leert ons bij het installeren van camera’s in de supermarkt dat zowel wij als onze klanten het belangrijk vinden om goed klantcontact te behouden. Hiermee voorkomen wij miscommunicaties of andere ongeregeldheden en zijn wij in staat om de systemen zonder enige hinder te installeren. Uiteraard streven wij naar zeer hoge klanttevredenheid, daarom doen wij er alles aan om alles naar wens te laten verlopen.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.