Site Loader

Overal wordt koffie geschonken. Tegenwoordig hebben mensen thuis ook een espresso apparaat met koffiebonen. Veel mensen zijn dus gewend aan een bakje koffie van hoge kwaliteit. Bij jouw onderneming kun je dus niet achterblijven. Het is belangrijk dat de koffie lekker is, maar er ook nog eens goed uit ziet. Er wordt aangeraden om een deel van de werknemers, vooral vaste krachten een cursus barista te laten volgen. Tijdens deze cursus leert een deelnemer alles over koffie. Aan het eind van de dag kan de deelnemer zichzelf een echte koffie meester noemen. En daarbij komt dat het natuurlijk ook nog eens erg leuk is om thuis je eigen vrienden en familie van een goede kop koffie te kunnen voorzien.

Assortiment cursus barista

Er is een groot aanbod aan verschillende cursussen waar de cursusnemer uit kan kiezen. Allereerst is er de basis cursus waarin de basis van het zetten van een goed bakje koffie wordt uitgelegd van verstand van koffiebonen tot aan het branden van koffie en het uitserveren ervan. Zo maken je werknemers van een bakje koffie een complete show. Welke cursus je kunt volgenĀ  hangt af van het niveau waarop jij en je werknemers al zijn, en welke cursus bij jouw bedrijf past. Er zijn werknemers die al vrij wel ervaring hebben maar ook mensen die volledig op nul kennis beginnen.

Ben je al gecertificeerd in de basiscursus maar wil je graag verdieping en verbreding van je skills? Dan kun je kiezen uit verschillende specialisme, zoals een latte art training. Hierbij leer je om van een bakje koffie een waar kunstwerk te maken. Door te spelen met opgeschuimde melk kun je verschillende mooie figuren in het schuif van de koffie tekenen.

Cursus barista nemen

Het inschrijven voor een cursus barista is eenvoudig en na het kiezen van de beschikbare data kun je al snel jouw skills laten zien in het bedrijf waar je werkt. Hierdoor zal de koffie lekkerder smaken dan het ooit heeft gedaan en daarnaast is het misschien wel tijd om nieuwe koffiesmaken te introduceren. Door de training ontwikkelen we samen de koffie van morgen.