Site Loader

Naast onze koffiebar is er nu ook onze thee bar. Je kunt de thee bar bij ons inhuren voor ieder evenement. Hiermee creëer je een ultieme thee beleving op bijvoorbeeld je verjaardag, maar ook tijdens een festival. Naast de thee bar is er ook de luxe thee bar. Hierbij moet je je voorstellen dat onze bartenders, thee voor je bereiden met bijzonder smaakvolle melanges. Om alvast een voorproefje te geven kun je denken aan een heerlijke verse Marokkaanse munt thee, met biologische appelsap en frambozen. De uitstraling van onze thee bar maakt de unieke beleving compleet. Ons aanbod is groot en daarom voor elk evenement geschikt.

Iced tea van onze thee bar

Wanneer je gebruik wilt maken van onze thee bar hoef je niet alleen normale groene thee te verwachten. We hebben namelijk een elle lange lijst aan verschillende soorten ingrediënten voor in de thee. Daarnaast kunnen onze experts de lekkerste en meest verfrissende ijsthee maken, met verse vruchten. Wat dacht je van een heerlijke thee met rozen blaadjes, bosvruchten en om het af te maken een beetje verse citroensap, voor op een bruiloft of een verlovingsfeest. Hiermee verras je dus niet alleen je gasten, maar ook jezelf!

Verse thee-cocktail

Een verse thee cocktail wie wil dat nou niet? Het perfecte drankje voor op een feestje, waarbij de gasten zelf kunnen kiezen of ze met of zonder alcohol willen. De verse thee cocktails worden vers gemaakt door onze bartenders, met veel vers fruit en nog meer verse fruitsappen.

Ook is onze thee bar voorzien van een LCD TV, waardoor het veel aandacht trekt van de bezoekers. Op het scherm kun je niet alleen het ‘menu’ zien, maar ook een bedrijfslogo, een bedrijfsfilm etc. Daarnaast kun je de thee bar zelf een unieke look geven, zodat het altijd perfect past bij de rest.