Site Loader

Over ons

Kom gezellig langs in ons gezellige biercafé in Delft en geniet van de lekkerste lunch, borrel en diner gerechten en geniet samen met al je vrienden en familie van de bitterste Belgische bieren. Met 15 verschillende Belgische bieren op de tap waarvan er 4 regelmatig wisselen is er altijd ruime keus. Ook hebben we een aantal bieren op de fles die je kunt delen met andere om samen elkaars meningen te horen! Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en weten dit te realiseren in zowel service als eten en drinken.

Menukaart

Bij ons geniet je van de lekkerste dranken en gerechten. Een heerlijk gezond broodje als lunch of een heerlijke soep als diner, er is bij ons genoeg variatie om lekker buiten de deur te eten. Kom gezellig langs met vrienden of familie en zoek een geschikte plek op ons terras of bij ons binnen uit en verwen jezelf met de lekkerste bieren, wijnen, gerechten en borrels.

Om je even optimaal te focussen voor bijvoorbeeld school kun je bij ons terecht om te studeren in een andere omgeving dan je gewend bent. We zoeken een rustig plekje voor je op en serveren je tijdens je werk! Daarnaast kun je ook vergaderen bij ons.

Service

Vanwege onze jarenlange ervaring als biercafé weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten en weten hier dan ook goed op in te spelen. Een gezellige sfeer creëren we samen en weten we elke dag opnieuw te realiseren. Om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen vinden wij het belangrijk om de wensen van de gasten zo goed mogelijk na te leven.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk te woord kunnen staan.