Site Loader

Over ons

Sinds 1934 houden wij ons bezig met het verzamelen van goederen voor New York. Door de marktontwikkelingen als expediteur in Rotterdam op de voet gevolgd te hebben wisten wij een goede aanpak te realiseren waar onze klanten graag gebruik van maken. Omdat onze succesvolle aanpak zijn vruchten afwierp zijn wij na 85 jaar uitgegroeid tot een welvarend bedrijf en blijft de vraag naar onze diensten explosief stijgen. Door de jaren heen is het personeelsbestand uitgegroeid naar zo’n 150 werknemers waarvan er een aantal al meer dan een 30 jaar meedraaien binnen ons bedrijf.

Diensten

Eén van de belangrijkste en meest voorkomende diensten die wij aanbieden als expediteur in Rotterdam is Groupage. Via ons netwerk van 170 wereldwijde havens zijn wij in staat om naar ruim 700 bestemmingen te verschepen. Dit geldt voor zowel import als export. U kunt ervoor kiezen om uw exportlading bij onze loods af te leveren of door ons op te laden halen wanneer het een grote partij betreft. Wij wijzen uw lading een geschikte plek in de loods toe overeenkomend met de eindbestemming. Voordat het vervoerd word checken wij waar de lading bij past omdat niet alle ladingen bij elkaar mogen worden getransporteerd.

Ook bieden wij vele anderen diensten aan zoals luchtvracht, opslag en distributie, geconditioneerd vervoer en nog vele andere diensten. Als expediteur in Rotterdam helpen wij u graag met het vervoeren van uw goederen op een efficiënte maar makkelijke manier om het u zo gemakkelijk mogelijk te maken!

Douanezaken

Sinds onze beginjaren houden wij ons veelal bezig met douanezaken. Uiteraard heeft u papieren nodig om uw goederen te vervoeren. Wij ontzorgen u van deze ingewikkelde klus en zorgen voor alle nodige papieren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.