Site Loader

Over ons

Met onze jarenlange ervaring helpen wij tal van bedrijven met familieopvolging. Er komt een moment dat het tijd wordt om uw bedrijf over te dragen aan een familielid waarvan u denkt dat deze het beste uw bedrijf kunt overnemen. Vaak maakt u het maar 1 keer in uw leven mee en wilt dit zonder problemen realiseren. Wij zijn specialist op dit gebied en helpen u graag verder met het uit handen geven van uw bedrijf en alles wat daarbij komt kijken om dit zo goed mogelijk op rolletjes te laten verlopen.

Familieopvolging

Binnen ons bedrijf is er jarenlange ervaring en kennis om klanten en bedrijven zoals dat van u te verzorgen van familieopvolging. Dit proces gaat niet alleen maar over geld, maar ook over familieverhoudingen. Uiteraard wilt u uw bedrijf overdragen aan een familielid die hier het meest geschikt voor is en helpen u hier graag mee verder. U zult vast wel een voorkeur hebben, maar is die persoon wel geschikt voor het runnen van uw bedrijf?
We bespreken graag in een vrijblijvend gesprek wat de mogelijkheden zijn die wij u kunnen bieden en hoe wij dit aanpakken om het gehele proces zo gemakkelijk mogelijk af te gaan.

Service

Ervaring leert ons wat de normen en waarden van bedrijfseigenaren zijn wanneer wij ze helpen met familieopvolging. Hier weten wij dan ook goed op in te spelen waardoor wij vertrouwelijke samenwerkingen aan gaan waarbij de wensen van onze klanten bij ons op nummer 1 in het rijtje staan. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze begeleiding in familieopvolging of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.