Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds 2004 zijn wij verantwoordelijk voor het organiseren van de mooiste feesten met onze feestlocatie in Krimpenerwaard en de gehele catering hiervan. Zo’n 20 jaar geleden leerden Anton en Jolina elkaar kennen en deelde vanaf het eerste moment de liefde voor het horecavak. Door altijd te hebben geïnvesteerd in de nieuwste apparatuur, voertuigen, personeel en tal van andere grote investeringen zijn wij een grote speler in deze markt en weten sinds onze beginjaren enorm veel klanten te helpen met het verzorgen van bruiloften, bedrijfsfeesten, verjaardagen, familiefeesten en nog veel meer.

Feestlocatie in Krimpenerwaard

Met 2 prachtige zalen kunnen wij tientallen tot honderden mensen voorzien van een onvergetelijk feest waarbij wij de gehele catering verzorgen. Omdat wij erg goed zijn in ons vak hebben wij een volle agenda en maken de mooiste feesten mee.

Onze grootste zaal (de ridderzaal) biedt plek voor ongeveer 220 man, afhankelijk van de inrichting. Er is dus plek genoeg om heerlijk te dineren of andere activiteiten te organiseren voor grote groepen mensen. Onze andere zaal biedt ruimte voor zo’n 75 mensen. De zalen zijn prachtig aangekleed met de mooiste decoraties en brengen een echt sfeertje in huis.

Service

Jarenlange ervaring leert ons dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk op nummer 1 en streven ernaar om het voor iedereen een onvergetelijk moment te maken! We kunnen niet wachten om voor jou en al je mede feestgangers aan de slag te gaan en je geheel te ontzorgen van de catering en samen te gaan brainstormen over alle mogelijkheden die het beste bij jouw wensen aansluiten!

Contact

Mocht je een feestlocatie in Krimpenerwaard willen afhuren of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien