Site Loader

Over ons

Uiteraard wilt u bij het organiseren van een groots, mooi feest alles op rolletjes laten verlopen. Met onze jarenlange ervaring weten wij maar al te goed wat we hiervoor moeten doen, daarom bieden wij een prachtige feestlocatie in Krimpenerwaard en ontzorgen je van de gehele catering van het feest. Middels onze efficiënte en succesvolle aanpak die wij sinds onze beginjaren hanteren weten wij al onze klanten te helpen met het organiseren van de mooiste bruiloften, verjaardagen, bedrijfsfeesten en andere feesten. Vanwege ons afwisselde job blijven wij onze werkwijze optimaliseren en weten ons dan ook gemakkelijk aan te passen aan de wensen van onze klanten.

Ons verhaal

Meer dan 20 jaar geleden vonden Anton en Jolina de liefde in elkaar en deelde vanaf het eerste moment de liefde voor de horeca. Zij besloten als eerst een restaurant over te nemen en zijn als bedrijf snel gegroeid. Door altijd te hebben geïnvesteerd in nieuw apparatuur en de nieuwste materialen bieden wij de service aan die onze klanten verdienen. Na loop van tijd is er een feestlocatie in Krimpenerwaard bijgekomen wat tot de dag van vandaag een groot succes is en veel vraag voor is om feesten te vieren. Nu zijn wij uitgebreid naar 2 feestlocaties in Krimpenerwaard. Met 2 zalen waarin er in de eerste zaal 220 personen kunnen en in de 2e zaal 75 is er altijd een mogelijkheid om gebruik te maken van onze locatie, catering en service.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Wanneer u ervoor kiest om gebruik te maken van onze feestlocatie in Krimpenerwaard streven wij uiteraard naar een onvergetelijk moment.

Contact

Mocht je gebruik willen maken van onze feestlocatie in Krimpenerwaard of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat wij je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar mogelijk van informatie kunnen voorzien.