Site Loader

Over ons

Sinds onze beginjaren houden wij ons bezig met glas vervangen door zowel zakelijk als voor particulier. Omdat ruiten verschillende doeleinden kunnen hebben is het noodzakelijk om de juiste glazen te hebben om bijvoorbeeld inbraken te voorkomen. Onze specialisten ontzorgen u graag van het gehele glas vervangingsproces zodat u weer een gloednieuw glas binnen de kortste keren heeft. Met verschillende glassoorten is er altijd voldoende keus uit de mooiste en sterkste glazen.

Soorten glas

Er zijn veel verschillende soorten glas met verschillende doeleinden. Glas vervangen kan op verschillende manieren, gebaseerd op het soort glas. Zo vervangen wij interieurglas, hardglas en isolatieglas. Daarnaast zijn wij ook specialist in glas vervangen welke zijn bedoeld door veiligheid en inbraak werend zijn. Ook zonwerend glas vervangen wij zorgvuldig om eventuele blijvende schade te voorkomen. We adviseren u graag over de vele soorten glas en raden u de meest relevante glassoorten aan die voldoen aan uw eisen.
Ook kunt u kiezen uit verschillende zichten. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor grof brokaat byzantyn glas welke het onmogelijk maakt om doorheen te kijken.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als de klant het op prijs stelt om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Klanttevredenheid en kwaliteit staat bij ons op 1. Door onze specialisme zijn wij in staat u zo goed als mogelijk te helpen en naar al uw wensen te voldoen. Vooraf wordt een duidelijke prijs vastgesteld zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Contact

Glas vervangen moet regelmatig met enige urgentie en moet snel worden verzorgd. Daarom kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig kunnen helpen en waar nodig advies kunnen geven. Ook kunt u bij ons terecht voor eventuele vragen en/of opmerkingen.