Site Loader

Het vele thuiswerken tegenwoordig zorgt voor een grote behoefte aan goed internet. We streamen, zoomen en videobellen heel wat af. Scholieren volgen hun online les via het internet maar tegelijkertijd moet er hard thuis worden gewerkt. Een gewone, misschien verouderde, internetverbinding kan dit niet altijd aan. Zeker wanneer er veel mensen tegelijkertijd gebruik maken van de verbinding, kan dit tot problemen en irritaties leiden. Daar zit je natuurlijk niet op te wachten, in deze al wat mindere tijden. Niet alleen bij het werken maken we gebruik van internet, ook in onze vrije tijd doen we dit. Zo bekijken we graag op hoge kwaliteit video’s, of maken we gebruik van games. De PlayStation draait in veel huizen op volle toeren, en dit kost zeker een groot deel van de verbinding. Om dit allemaal op hetzelfde moment te kunnen verwezenlijken en waarmaken, is het een aanrader om te kijken naar een glasvezelkabel.

 

Glasvezelkabel – voordelen

De glasvezelkabel is nog tamelijk modern en wordt op dit moment nog op veel verschillende plekken aangesloten. De voorheen koperen kabels worden op zoveel mogelijk plekken vervangen. Het doel is dan ook om iedereen in ons land te voorzien van deze vorm van internet. Het verschil tussen regio’s is soms namelijk nog erg groot en iedereen zou toegang moeten hebben tot de mogelijkheid om deze vorm van internet aan te sluiten. De snelheid is namelijk een heel groot stuk sneller. Voor sommigen is de upgrade zo dusdanig groot, dat zij niet weten dat internet überhaupt zo snel kon zijn. De bedrading kan goed worden weggewerkt en goed worden georganiseerd. Al met al, erg voordelig dus! Op die manier ben je voorzien van een razendsnelle verbinding.

 

Meer informatie

Voor meer informatie over deze snelle vorm van internet krijgen? Neem contact op met een specialist of bekijk de mogelijkheden via internet.