Site Loader

Over ons

Sinds 1976 zijn wij verantwoordelijk voor het wassen van ruiten bij tal van klanten. Waar het allemaal begon bij 2 werknemers zijn wij nu uitgegroeid tot een succesvolle glazenwasser in Westland met meer dan 125 werknemers. Zij worden bestuurd vanuit 2 kantoren en werken nog elke dag vol passie bij de mooiste bedrijven van Nederland. Onze jarenlange ervaring leidt tot langdurige, succesvolle samenwerkingen en weten onze klanten zeer tevreden te houden vanwege onze aanpak.

Glazenwasser in Westland

Al met ruim 40 jaar ervaring zijn wij specialist op het gebied van glazenwassen en weten tal van klanten te ontzorgen van deze specialistische klus. Wij begrijpen dat eigenaren geen tijd hebben om dit zelf te doen en dit liever uitbesteden. Wij ontzorgen u graag van deze dienst en zetten al onze kwaliteiten in om optimaal resultaat te zien. Omdat wij gebruik maken van de nieuwste ontwikkelingen en werken met de beste methodes om bijvoorbeeld blijvende strepen te vermijden.

Als glazenwasser in Westland weten wij maar al te goed hoe wij ons werk het beste kunnen uitvoeren en weten dat dit een vak apart is. Daarom zijn wij uitgerust met de beste machines en materialen zodat wij vlekkeloos kunnen opereren en zo efficiënt mogelijk te werk kunnen gaan.

Hoe gaan wij te werk?

Ervaring leert dat zowel de klant als wij het op prijs stelt om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen. Door dit te realiseren weten wij onverwachte verrassingen te voorkomen waardoor de klanttevredenheid hoog blijft. Wanneer er zich toch problemen voordoen overleggen we graag samen met de klant wat een juiste oplossing is om de schade te beperken.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in een glazenwasser in Westland of heeft u verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.