Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds onze beginjaren houden wij ons bezig met het verzamelen van lading om dit vervolgens te verschepen naar New York. Naast Groupage is FCL (Full Container Load) een veel voorkomende dienst. Het verschepen van lading naar New York heeft geleidt tot veel kennis en ervaring van de (inter)nationale markt wat ervoor heeft gezorgd dat wij hier goed op in kunnen spelen en weten dan ook goed hoe wij aan de wensen van onze klanten kunnen voldoen. Tot op de dag van vandaag passen wij onze kennis en ervaring bij al onze klanten toe dat zorgt voor succesvolle en langdurige samenwerkingen.

FCL inzetten

Wanneer onze klanten voor onze FCL dienst kiezen ontzorgen wij ze van het gehele logistieke proces en verzorgen alle papieren die zij nodig hebben om hun lading te kunnen importen en exporteren. Via meer dan 60 aanloophavens zijn wij in staat om op ruim 700 bestemmingen wereldwijd te leveren wat het voor onze klanten gemakkelijk maakt om hun lading rechtstreeks te vervoeren.

Onze klanten hebben de mogelijkheid om een FCL lading bij ons af te leveren of om dit door ons op te laten halen. Hierna wordt het gecontroleerd door de douane en kan het vervoerd worden. Tijdens het gehele proces houden wij u zo veel mogelijk op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen zodat u het overzicht behoudt.

Douanezaken

Ons familiebedrijf richt zich niet alleen op het vervoeren van FCL-goederen maar ook op douanezaken. Door de jaren heen hebben wij een vertrouwelijk band weten op te bouwen met de douane waardoor wij sinds 2010 AEO-gecertificeerd zijn en alle papieren mogen verzorgen die nodig zijn voor het verschepen van goederen door middel van FCL.

Contact

Mocht je gebruik willen maken van onze FCL dienst of heb je verdere vragen en/of opmerkingen? Neem dan gerust contact met ons op zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig kunnen voorzien van advies.