Site Loader

Maak eens kennis

Met onze jarenlange ervaring in dit vakgebied weten wij tal van klanten te ontzorgen van het realiseren van een interieurontwerp voor hun bedrijf en het uitvoeren hiervan. Door onze efficiënte en klantvriendelijke aanpak weten wij langdurige, maar bovenal succesvolle samenwerkingen aan te gaan waar de wensen van onze klanten centraal staan. We begrijpen dat je je klanten, cliënten of werknemers in een fijne omgeving wilt verwelkomen om professionaliteit uit te stralen en je werknemers een fijne werkplek te bieden omdat dit waarschijnlijk de plek is waar ze op thuis na het meeste komen.

Onze werkwijze

Het realiseren van een interieurontwerp voor bedrijven is een vak apart waar een heel team aan werkt om dit voor elkaar te krijgen. Dit team is gespecialiseerd in het ontwerpen van kantoren en tandartspraktijken. Zij ontwerpen, leveren en bouwen de meest creatieve oplossingen voor veel diverse bedrijven en weten al onze klanten te ontzorgen van dit mooie project.

We komen graag eens op de koffie om kennis met elkaar te maken en een rondje door het pand te lopen om wat inspiratie op te doen en al uw wensen kunnen bespreken. Daarna krijg je een contactpersoon aangewezen waar je al je vragen aan kan stellen en kan brainstormen voor de mooiste ideeën.

Wanneer wij voldoende informatie hebben beginnen wij met het interieurontwerp voor uw bedrijf. Als u hier akkoord mee gaat en helemaal tevreden bent beginnen wij met de realisatiefase. Hierin verbouwen wij je gehele kantoor of tandartspraktijk waarna we de sleutel van uw nieuw ingerichte pand overhandigen!

Contact

Kunnen wij je ontzorgen met het maken van een interieurontwerp voor uw bedrijf of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.