Site Loader

Een koffiebar huren is in alle opzichte een leuke toevoeging voor jouw evenement. Met onze koffiebar maakt het jouw evenement compleet. Bij onze koffiebar zitten verschillende services, bijvoorbeeld het huren van een foodtruck. Dan geniet je dus niet alleen van onze over heerlijke koffie die je kunt krijg bij onze koffiebar, maar ook nog eens de heerlijkste hapjes of broodjes. Bij een koffiebar huren kun je er ook voor kiezen om één van onze barista’s in te huren, zij maken dan heerlijke en verse koffie voor jouw gasten! Daarnaast hebben we ook onze mobiele koffiekar, dit is uitermate geschikt voor kleine evenementen.

Een koffiebar huren is iets speciaals

Met een koffiebar geef je net even die extra toevoeging aan bijvoorbeeld je bedrijfsfeest. Je kunt ervoor kiezen om gewoon standaard een cateringbedrijf in te huren, maar een koffiebar huren, waarom eigenlijk ook niet? Onze barista’s zijn kenners op het gebied van koffie en op de open dag van je bedrijf schotelen ze de bezoekers de lekkerste koffie voor. Van een heerlijke cappuccino tot aan een Latte art of gewoon een lekkere espresso, ze kunnen het allemaal! Daarbij krijgen de bezoekers niet alleen fantastische koffie, maar ook nog eens een warm welkom.

Koffiebar op een festival

Met onze koffiebar zit je niet alleen goed op een bedrijfsfeest of een evenement, maar ook voor een festival geeft onze koffiebar jouw en je bezoekers de perfecte koffie beleving. Met onze koffiebar kunnen we wel 1.500 koppen koffie maken in een uur, van de beste kwaliteit! Als we het zelfs hier niet mee redden hebben we altijd nog onze mobiele koffiebar, die opgebouwd wordt met tenten. En het blijft niet alleen bij koffie en thee, hiernaast bieden we jouw gasten ook andere specialiteiten aan zoals verse smoothies met vers fruit, onze zelfgemaakte ijsthee, heerlijke sappen, zuivel en kruiden. Om jouw exacte wensen door te nemen gaan we eerst in gesprek om een passend voorstel te maken.