Site Loader
Meistersinger

Horloges zijn er in veel verschillende soorten en maten. Er is ontzettend veel mogelijk, waardoor je het sieraad volledig kunt laten aansluiten op jouw eigen wensen. Iedereen heeft een andere kleding stijl, waarbij een ander horloge weer geschikt is. Daarnaast is het natuurlijk ontzettend leuk om te variëren met verschillende stijlen door elkaar heen. Zo kun je bijvoorbeeld een erg stoere kleding stijl hebben, maar deze juist met een retro horloge combineren. Hierdoor ontstaat er een speels effect en creëer je meer diversiteit. Als je van een klassieke stijl houdt, is het merk Meistersinger zeker aan te raden. Het merk, geboren en getogen in Münster, is gebaseerd op de opera en heef een echte klassieke touch.

 

Speciale tijdsaanduiding

Het horlogemerk is zo bijzonder door de speciale tijdsaanduiding. De horloge werkt namelijk niet met twee wijzers, maar met één losse wijzer. Deze aanduiding heet ook wel een eenwijzer, en wil dus zeggen dat de horloge maar met één wijzer werkt. Zo worden dus niet de uren en minuten aangegeven, maar is enkel het uur te zien. Echter kun je wel inschatten hoelaat het ongeveer is. Zeker voor horloge fanaten is deze horloge dus een echte uitdaging. Het is een speciale editie die zichzelf zeker weet uit te zonderen van andere merken. Daarnaast is op sommige horloges ook de datum af te lezen. Zo kun je op het horloge precies zien welke dag het is en welke tijd erbij hoort.

 

Verschillende stijlen

De horloges van Meistersinger zijn aan te schaffen in verschillende stijlen. Er zijn diverse collecties waar weer verschillende horloges bij horen. Zo is er altijd een passend horloge voor jou aanwezig. De sieraden worden gemaakt van hoogstaande materialen. Zo is de kwaliteit gewaarborgd en weet u zeker dat er geen barsten of krassen in het glas ontstaan. Hierdoor bent u gegarandeerd van een uitermate goed horloge met ook nog eens een prachtig uiterlijk.