Site Loader
meubels Waddinxveen

Ook dit jaar zijn er weer een aantal trends in de meubelmarkt die we voorbij zien komen. Ben jij ook benieuwd welke trends dit zijn? Lees dan verder, wij lichten ze graag voor je uit. De eerste trend die we veelal zien is dat alles duurzamer en beter moet. Dit geldt bijvoorbeeld ook voor de voedsel markt. Er komt steeds meer vegetarisch aanbod, omdat mensen graag meer vegetarisch willen gaan eten. Zo worden bijvoorbeeld ook oude meubels hergebruikt zodat hier ook duurzaam in gedaan wordt.

Meubels Waddinxveen
Voor meubeltrends kan je het beste op zoek naar interieurwinkels met veel verschillende stylen meubels. Waddinxveen is een stad waar veel interieurzaken te vinden zijn. Zo vind je hier ook de duurzame trend die hierboven beschreven is. Naast de verduurzaming, zien we ook steeds weer andere kleuren terugkomen in het woonbeeld. Samenhangend met de duurzame trend, zien we ook natuurlijke kleuren steeds meer terugkomen. Denk aan gebruik van warme kleuren en ook natuurlijke kleuren zoals veel groen en hout en okergeel.

Materialen die terugkomen zijn marmer en hout
In meubels zien we ook steeds meer marmer en hout terugkomen als materialen die gebruikt worden in de meubels. Daarnaast zien we steeds meer ronde vormen terugkomen in meubels en dit wordt dan weer gecombineerd met de andere beschreven trends. Naast de ronde vormen, zien we ook steeds meer de Scandinavische woontrend terugkomen. Dit was in 2019 ook al, maar is in 2020 nog steeds het geval. De Scandinavische trend beslaat vooral mooi lichte tinten in combinatie met de hout kleuren. Ook hier zien we steeds meer natuurlijke kleuren terugkomen. Je huis wordt er lekker sfeervol van. Zeker nu je steeds meer thuis bent, is het belangrijk dat je huis een plek is waar je je fijn en op je gemak voelt. Investeer dus juist nu in je huis. Voor inspiratie kan je het best langsgaan bij woonwinkels en kijken naar welke trend jou het meeste aanspreekt.