Site Loader
minitials

Veel mensen hechten veel waarde aan hun uiterlijk. Zij doen er dan ook alles aan om er iedere dag zo leuk mogelijk uit te zien. Een outfit is hiervoor natuurlijk erg belangrijk, maar soms worden de sieraden vergeten, terwijl dit juist erg belangrijk is. Het zijn de details die een outfit bijzonder maken. Sieraden zijn er in alle soorten en maten, voor iedere stijl en voorkeur. Goud, zilver, rosé goud. Met een mooi sieraad maak je je uiterlijk bijzonder. Daarnaast heeft het dragen soms ook een emotionele waarde. Zo kun je bijvoorbeeld een sieraad personaliseren. Dit wordt een minitials genoemd. Wil jij een bijzondere dierbare koesteren? Lees hieronder meer.

 

Wat zijn minitials?

Bij een juwelier kun je ervoor kiezen om een speciaal sieraad te laten maken, die voor jou in het bijzonder is. Het is bijvoorbeeld een mooi en fijn idee om je dierbaren de hele dag bij je te dragen. Dit kun je bijvoorbeeld doen door de initialen of de eerste letter van de voornaam van je geliefde, je kinderen, je familie of jezelf te dragen. Zo draag je iemand altijd bij je. Dit kan een erg fijn idee zijn. Daarnaast ziet het er ook nog eens erg mooi uit. Je kunt kiezen tussen een ketting, een armband of een ring. Deze worden van echt goud of zilver gemaakt. Dit straalt kwaliteit uit en dit zie je ook als iemand het draagt. Het maakt je outfit compleet.

 

Als cadeau of voor jezelf

Minitials zijn niet alleen een prachtig geschenk aan jezelf, het is onwijs mooi om dit aan anderen te geven. Zo kun je bijvoorbeeld de initialen van je kinderen geven aan je vrouw of man. Het wordt mooi ingepakt en het is dus een prachtig cadeau om aan iemand te schenken die je erg dierbaar is. Bij een juwelier kun je kijken wat er mogelijk is.