Site Loader

Over ons

Met onze jarenlange ervaringen helpen wij tal van klanten met het oplossen en voorkomen van pijnlijke voeten. In 1827 besloot Johannes Matthias mensen te helpen met het opmaat maken van hun schoenen. Omdat er in die tijd nog geen linker of rechterschoen was, gooide mensen hun schoenen snel weg en vervingen deze voor anderen. Hij wilde mensen helpen met dit probleem en werd orthopedisch schoenmaker.
Door de juiste service die wij als orthopedisch schoenmaker realiseren hebben wij, tijdens ons 100-jarig bestaan in 1927, het predicaat Hofleverancier mogen ontvangen. Wij hebben het vertrouwen van Koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana gekregen om 24 paar opmaat gemaakte schoenen te maken, mede door het goede contact dat wij hadden met de koninklijke familie.

Orthopedisch schoenmaker

Steeds meer mensen kopen hun schoenen offline of in de schoenenwinkel. Zij kiezen de maat die zij denken dat goed voor hun is en lopen tevreden de winkel uit of wachten enkele dagen op hun pakketje. Echter zijn er veel meer factoren die meespelen om een juiste schoenmaat uit te kiezen. Door het lange staan of het verre lopen merken mensen al gauw dat zij last krijgen van hun voeten. Hier zijn de schoenen de schuld van. Soms is een kleine aanpassing van de schoen al voldoende om van deze last af te zijn. Als orthopedisch schoenmaker helpen wij u graag verder met het opmaat maken van uw schoen om pijn te voorkomen.

Service

Door onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander wat onze klanten van ons verwachten. Door de marktontwikkelingen op de voet gevolgd te hebben weten wij goed in te spelen op de vele vraag naar onze producten en diensten. Klantcontact is voor ons zeer belangrijk om eventuele miscommunicaties of ongeregeldheden te voorkomen.

Contact

Mochten er verdere vraagstukken zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.