Site Loader
parket Alphen aan den Rijn

Ook dit jaar zijn er weer verschillende trends op parket gebied die we langs zien komen. Als u binnenkort gaat verhuizen is het een goed idee om ons blog te lezen zodat je achter deze trends komt en zelf een keuze kan gaan maken welke trend jouw favoriet is. Allereerst zien we de visgraat parket vloer steeds vaker terugkomen in de huidige woon trends. Dit soort vloer geeft een gezellige sfeer en ziet er daarnaast ook erg luxe uit. Zeker wanneer je deze trend combineert met de mooie zwarte deuren trend. Als je voor een visgraat vloer gaat zijn hier ook meerdere opties in te krijgen. Je kan voor een moderne versie kiezen, maar ook juist een sfeervolle oudere versie. Het ligt eraan wat je het meest bij jouw huis past.

Parket alphen aan den Rijn
Ook in Alphen aan de Rijn zitten diverse meubelwinkels waar je terecht kan voor parket. Alphen aan den Rijn heeft een winkelcentrum waar je alle woonwinkels bij elkaar kunt vinden. De visgraat vloer trend zoals hierboven beschreven, kan je daar ook vinden. Naast de visgraat vloertrend, zijn er nog meer trends op het gebied van parket. Zo wordt de betonlook vloer ook steeds populairder de laatste jaren. Naast de normale grijze variant, zijn er ook steeds meer andere varianten mogelijk die ingezet worden in de nieuwste huizen.

Natuurlijke materialen
Naast bovenstaande trends, zien we ook steeds meer vloeren en woonaccessoires met natuurlijke of duurzame materialen voorbijkomen. Dit geldt ook voor het parket Alphen aan Den Rijn. Ook hier zien we steeds meer verduurzaming en meer gebruik van natuurlijke materialen. Deels omdat de trend is dat dit mooi staat in combinatie met andere trends, maar ook omdat mensen graag hun steentje bij willen dragen in de verduurzaming in de wereld op dit moment. We hopen dat je genoeg inspiratie opgedaan hebt om je huis in te gaan richten, veel plezier!