Site Loader

Over ons

Het komt vaak voor dat schippers nét te laat zijn met het repareren, vervangen of onderhouden van hun scheepsonderdelen waardoor er zich problemen voordoen met hun schip, boot of jacht. Om dit te voorkomen zijn wij sinds 1924 verantwoordelijk voor het repareren, onderhouden en vervangen van tal van scheepsonderdelen. Onze service blijkt sinds onze beginjaren erg succesvol waardoor wij als bedrijf in no-time de lucht in zijn geschoten. Onze klanten vertrouwen onze diensten al jaren toe wat leidt tot succesvolle en langdurige samenwerkingen en bovendien wederzijds vertrouwen.

Scheepsonderdelen

Er zijn enorm veel factoren waar je rekening mee moet houden wanneer het aankomt op schade aan uw scheepsonderdelen. Een forse winter kan bijvoorbeeld voor complicaties zorgen met de motor of er is veel onderwater verkeer waardoor er dingen kunnen beschadigen.

Om dit te voorkomen ontzorgen wij u graag van deze tijdrovende en vooral moeilijke klussen. Onze specialisten staan iedere dag opnieuw klaar om aan de mooiste projecten te werken en het zo gemakkelijk maar efficiënt mogelijk te herstellen.

We adviseren u om niet te lang te wachten met het repareren, vervangen of onderhouden van uw scheepsonderdelen omdat er bij grotere ‘problemen’ meer kosten komen kijken die u uiteraard wilt vermijden.

Service

Ervaring leidt tot veel kennis van zowel de markt als van de wensen van onze klanten. Hierop weten wij door onze specialisten goed in te spelen en te kunnen voldoen aan al uw wensen. Zowel wij als onze klanten stellen het erg op prijs om goed contact te behouden om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Klanttevredenheid staat bij ons namelijk op 1 en weten dit goed te realiseren.

Contact

Mocht u geïnteresseerd zijn in onze diensten en wilt u uw scheepsonderdelen vervangen, repareren of laten onderhouden, neem dan gerust contact met ons op zodat wij u zo snel mogelijk kunnen helpen.