Site Loader

Psychologenpraktijk in Amersfoort

Kleinschalig en een persoonlijke omgang met cliënten. Zo kenmerkt onze psychologenpraktijk in Amersfoort zich. Om lange wachtrijen, onduidelijkheid en een onverwachtse wisseling tussen hulpverleners te voorkomen kiezen wij er expres voor om een persoonlijke omgang hoog in het rijtje te zetten. Een belletje wanneer u niet verschenen bent op de afspraak of elkaar een tijdje niet gezien te hebben zorgt voor een persoonlijke aanpak.

Over ons

Na het afronden van de middelbare school en het vervullen van de dienstplicht merkte Henk Helmantel dat vooral de psychologie achter de mens hem inspireerde. Bij het maken van een simpel compliment merkte hij veel verschillende reacties op van mensen. De één werd verlegen en de ander werd sprakeloos. Hij volgde de opleiding pedagogische academie en wist deze succesvol af te ronden. Toen hij besloot om zijn dromen na te jagen begon hij te studeren aan de Rijksuniversiteit in Utrecht. Nadat hij deze succesvol heeft weten af te ronden in 1989 begon hij een nieuwe opleiding in de klinische psychologie en wist ook deze in 1992 af te ronden.

Vanaf 1992 heeft hij in verschillende centra voor Geestelijke Gezondheidszorg gewerkt met kinderen maar merkte dat dit toch niet helemaal voor hem was weggelegd. Daarom besloot hij in 2007 een eigen psychologenpraktijk in Amersfoort te beginnen en heeft daarom zijn droom weten te vervullen.

Service

Door onze jarenlange ervaring als psychologenpraktijk in Amersfoort weten wij als geen ander wat onze cliënten van ons verwachten. Om een goede relatie met onze cliënten te weten realiseren spelen wij goed in te spelen op de wensen van onze cliënten. Wanner iets niet naar wens verloopt overleggen wij graag samen wat een juiste oplossing is.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.