Site Loader

Over ons

Ons restaurant in Delft staat op misschien wel het gezelligste plein van Nederland, de Beestenmarkt. Een lekkere lunch bij ons op het terras of een diner met je vrienden of familie bij ons in het café, er is altijd ruimte voor uw dagelijkse portie gezelligheid en ruimte voor een onvergetelijk feestje. Als restaurant in Delft begrijpen wij dat je je verjaardag uitbundig wilt vieren en helpen je dan ook met het organiseren van een leuk feest! Ook kun je bij ons terecht om te studeren of te vergaderen om eens in een andere omgeving te werken!

Restaurant in Delft

Onze grote trots zijn ons fantastische Belgische bieren. Met de 15 lekkerste Belgische bieren op de tap, waarvan er een aantal regelmatig wisselen creëren wij een prachtig stukje België als restaurant in Delft. Daarnaast hebben wij heerlijke bieren op de fles waarvan u de lekkerste kunt delen met familie en vrienden! Wanneer u niet helemaal thuis bent in de Belgische bieren informeren wij u graag over alle smaken of kunt u kijken naar de recensies die onze gasten geven.

Ook kunt u in ons restaurant in Delft genieten van de lekkerste lunch en dinergerechten en kunt u de lekkerste borrels proeven. U kunt kiezen uit veel verschillende (Belgische) broodjes en uit veel verschillende avondmaaltijden.

Service

Als restaurant in Delft weten wij als geen ander wat onze gasten van ons verwachten. Om het u zoveel mogelijk naar wens te maken doen wij er alles aan om dit te kunnen realiseren. Mochten er zich toch problemen voordoen overleggen we graag samen met de gast wat een juiste oplossing is.

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.