Site Loader

Over ons

Je bent eindelijk oud genoeg om te beginnen met het volgen van rijlessen in Alphen aan den Rijn en wilt hier uiteraard zo snel mogelijk mee beginnen! Na het behalen van je theorie-examen helpen wij je graag verder met het behalen van je praktijkexamen. Om je zo veilig en verantwoordelijk mogelijk de weg op te sturen helpen onze instructeurs je graag verder en leren je alles zodat jij vol zelfvertrouwen kunt beginnen met je praktijkexamen! Onze instructeurs hebben jarenlange ervaring in het begeleiden van leerlingen en helpen mensen nog steeds met volle passie.

Lespakketten

Eerst nodigen wij je uit voor een intake rijles in Alpen aan den Rijn zodat onze instructeur jouw vaardigheden kan beoordelen en aan de hand hiervan een indicatie kan maken van hoeveel rijlessen jij nodig hebt. Zo adviseren wij een onervaren leerling zo’n 40 tot 50 rijlessen te volgen en de wonderleerlingen tussen de 10 en 20 lessen.

Omdat wij enorm veel verschillende auto’s hebben is er altijd een mogelijkheid om te komen lessen. Zo hebben wij bijvoorbeeld automaten en verschillende maten van auto’s. Wij zijn ervan overtuigd dat je het meest leert wanneer je het gezellig hebt. Daarom streven wij naar een gezellige samenwerking zodat het voor iedereen gezellig is!

Ook bieden wij rijlessen in Alphen aan den Rijn aan voor mensen met autisme, faalangst, ADHD of andere verwante problemen. Zo is er voor iedereen de mogelijkheid om te komen lessen. Vind je het leuk om samen met een vriend of vriendin te komen lessen, dan kan dat ook! Wij bieden duo-rijlessen aan zodat jij tegelijk kan lessen met een vriend of vriendin.

Spoedcursussen

Ook kun je bij ons terecht voor spoedcursussen. Omdat je normaal gesproken 1 á 2 keer per week gaat lessen, kun je bij ons spoedopleidingen volgen zodat jij sneller klaar bent!

Contact

Mocht je geïnteresseerd zijn in rijlessen in Alphen aan den Rijn of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je verder kunnen helpen!