Site Loader

Over ons

Zo’n 55 jaar traditie in gedegen rijlessen heeft inmiddels wel geleid tot een goede, maar gelukkig geen oubollige reputatie. Onze rijschool in Alphen aan den Rijn is een jong, snel groeiend bedrijf en weet leuke en gezellige rijlessen te combineren met een hoog slagingspercentage. Ons belangrijkste opgave is om leerlingen zo snel maar veilig mogelijk de weg op te sturen en een extra stukje zelfstandigheid mee te geven. De wisselwerking tussen een leerling en instructeur is van belang om een goed resultaat neer te zetten. Daarom investeren wij veel in onze eigen instructeurs en leiden deze op. Zij staan open voor de nieuwste lesmethodes zoals speciale rijlessen voor mensen met faalangst, autisme of ADHD.

Lespakketten

Als rijschool in Alphen aan den Rijn vinden wij het belangrijk dat iedereen aan het verkeer kan deelnemen. De één heeft wat meer rijlessen nodig dan de ander. Daarom raden we je aan om te beginnen met een intakerijles zodat een instructeur een schatting kan maken van jouw rijkwaliteiten. Aan de hand van deze inschatting kijken wij samen wat een passend pakket voor jou is om vol zelfvertrouwen en de juiste dosis aan ervaring te beginnen aan jouw examen.

Bij onze rijschool in Alphen aan den Rijn is er altijd de mogelijkheid om te lessen. Met veel verschillende auto’s is er altijd een passend model. Wegens onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om onze leerlingen spoedcursussen aan te bieden voor zowel je theorie en rijopleiding. Zo kun je in maximaal 15 intensieve weken beginnen aan je examen en beschik je over genoeg kennis en inzicht om zelfstandig de weg op te kunnen. Daarnaast bieden wij een DUO-opleiding aan waarin jij met je beste vriend of vriendin tegelijkertijd kan rijlessen!

Contact

Mochten er verdere vragen en/of opmerkingen zijn kan je gerust contact met ons opnemen zodat wij je vakkundig te woord kunnen staan en waar nodig advies kunnen geven.