Site Loader

Over ons bedrijf

Al sinds de 18e eeuw ontwikkelen, produceren en leveren wij topkwaliteit Sigma coatings waar klanten graag gebruik van maken wanneer zij hun boot optimale bescherming willen bieden tegen externe factoren zowel boven als onderwater. Door onze flexibele en succesvolle werkwijze die wij al sinds onze beginjaren hanteren weten wij tal van klanten te ontzorgen en adviseren hun graag over alle mogelijkheden en welke daarvan het beste voor hun is. Ben je op zoek naar Sigma coatings, maar heb je geen idee welke je het beste kunt gebruiken, dan komen we graag met je in contact!

Sigma coatings aanschaffen

Wanneer je je boot wilt beschermen tegen bijvoorbeeld schade door regen, storm of het onderwater leven raden we je aan om gebruik te maken van onze Sigma coatings. Dit is de ideale manier om blijvende bescherming te bieden. Wanneer je ervoor kiest om Sigma coatings aan te schaffen heb je keus uit twee verzendmogelijkheden. Zo kun je op afspraak bij ons langskomen om je bestelde artikelen bij ons op te halen. Onze werknemers zorgen er dan voor dat jouw bestelling klaar staat zodat we lange wachttijden en rijen voorkomen.

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om je bestelling door een pakketdienst te laten leveren op een gewenst (wal)adres. De gemiddelde levertijd is dan ongeveer 2-3 dagen, dit is afhankelijk van de bestelde kleuren.

Service en contact

Ervaring leert ons hoe wij onze klanten de beste service en producten kunnen aanbieden. Daarom blijven wij onszelf en onze producten optimaliseren zodat de klanttevredenheid hoog blijft. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen stellen zowel wij als onze klanten het op prijs om goed contact te behouden. Mocht je Sigma coatings willen kopen of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.