Site Loader

Gezond eten is hip. Tegenwoordig kun je overal gezonde tentjes vinden. In grote steden zijn dan ook veel vegan tentjes gevestigd. Ook op festivals zijn de gezonde foodtrucks niet meer weg te slaan. Niet alleen op festivals zijn deze leuke bars te vinden, tegenwoordig worden op vele evenementen gezonde foodtrucks ingehuurd. Om hierop in te spelen hebben wij een super toffe smoothie bar. Naast het feit dat de bar er leuk uit ziet, zijn de drankjes ook nog eens overheerlijk en zitten boordenvol vitaminen. U kunt een bar huren voor ieder soort evenement. Niets is te gek. Wij komen graag naar u toe. Lees snel verder voor de mogelijkheden.

 

Kwaliteit bij de smoothie bar

Wij vinden kwaliteit ontzettend belangrijk. Daarom zorgen we ervoor dat we gebruik maken van de beste producten. We werken met fruit, groenten, kruiden en zuivel. Doordat deze producten niet lang houdbaar zijn, is het belangrijk dat de producten vers zijn. We hebben een ruim assortiment aan recepten voor de smoothies. U kunt kiezen uit diversen smoothies zoals de pineapple passion, forest fruit breeze of de spicy mango. Het is ook mogelijk om zelf een smoothie samen te stellen. De klanten kunnen verschillende producten kiezen en daar maken wij het lekkerste drankje van. Wij komen met onze foodtruck naar uw evenement. Onze bartenders zorgen voor een leuke sfeer en zijn erg gezellig. Op deze manier zorgen we op bijvoorbeeld festivals naast ongezonde snacks voor een mooie balans.

 

Contact

Wilt u een smoothie bar huren voor uw evenement? Neem contact met ons op. Op onze website kunt u onze contactgegevens vinden voor overige vragen. Ook kunt u hier een offerte aanvragen. Voor ieder evenement is de smoothie bar nodig. We maken de heerlijkste sappen, zorgen voor vitaminen én creëren een gezellige sfeer. Dit zal gegarandeerd zorgen voor succes! Samen zorgen we voor een top evenement met een heerlijk drankje.