Site Loader

Onze geschiedenis

Sinds de 18e eeuw zijn wij verantwoordelijk voor het aanmeten van steunzolen en het voorkomen en tegengaan van pijn die mensen ervaren door het vele lopen of het verre wandelen. Johannes Matthias zag in 1827 dat er veel mensen waren die hun nieuwe schoenen snel wegwierpen omdat zij er last van kregen. Hij begon als orthopedisch schoenmaker en hielp tal van mensen met hun voetenprobleem. Tijdens het 100-jarig bestaan van ons bedrijf mochten wij het predicaat Hofleverancier ontvangen en hopen in 2027 ons 200-jarig jubileum te vieren. Matthias had zeer nauw contact met de koninklijke familie wat er toe leidde dat wij 24 paar op maat gemaakte schoenen voor koningin Wilhelmina, prins Hendrik en hun dochter Juliana mochten maken.

Waarom steunzolen aanmeten noodzakelijk is

Veel mensen die nieuwe schoenen hebben gekocht ervaren al snel pijn aan de voeten. Door bijvoorbeeld steunzolen aan te meten weten wij deze pijn te doen verdwijnen. Middels onze jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe wij dit moeten aanpakken en leveren dan ook keer op keer top resultaat. Wanneer je begint met het inlopen van je aangemeten steunzolen zul je hier flink aan moeten wennen. We raden je dan ook aan om dit rustig op te bouwen en elke dag steeds iets langer rond te lopen met de steunzolen.

Service

Ervaring leert dat zowel wij als onze klanten het op prijs stellen om goed contact te behouden om zo eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen. Mocht dit helaas wel het geval zijn zoeken we naar passende oplossing. We ontzorgen je graag van het steunzolen aanmeten en zorgen ervoor dat jij binnen de kortste keren je weg kan vervolgen.

Contact

Mochten we je kunnen helpen met steunzolen aanmeten of heb je verdere vragen en/of opmerkingen kun je gerust contact met ons opnemen zodat we je zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan.