Site Loader
Meistersinger

TAG Heuer Connected horloge kopen?

Het TAG Heuer Connected horloge sluit uiteraard aan bij de nieuwste horlogetrends. Zo is een van de trends voor 2020 dat we steeds meer blauw gaan terugzien in plaats van zwart. Je kan zeggen dat blauw het nieuwe zwart is voor mannelijke horloges. TAG Heuer Connected past dit zeker ook toe in haar horloges, we zien hier veel blauw in terugkomen. Voor wie dit niet mooi vindt, kan je alle modellen ook terugvinden met zwart.

Uurwerken worden steeds simpeler
Naast de bovenstaande trend die TAG Heuer Connected toepast zijn er uiteraard nog meer trends te noemen voor horloges in 2020. Zo worden de wijzerplaten steeds simpeler. Zo gaan de horloges steeds meer terug naar gewoon drie wijzerplaten en niet alle poespas eromheen. Daarnaast zien we dat het bandje steeds meer van leer en textiel wordt. Deze trend zagen we in 2019 ook al voorbijkomen, maar dit zet in 2020 zeker door.

TAG Heuer Connected

Oversized horloges
Naast dat de wijzerplaat van de horloges steeds simpeler worden, zien we ook dat de trend ontstaat dat het horloge steeds meer oversized wordt. Hierbij zien we stoffen als satijn en zijde veelal voorkomen, omdat deze stoffen lekker zitten om de pols. Dit maakt automatisch dat het horloge meer oversized wordt. Daarnaast zien we ook dat de klokken zelf steeds groter worden en hier worden ook steeds meer zachte kleuren gebruikt, dit geldt vooral voor de vrouwenhorloges. Daarnaast is de verwachting dat het horloge steeds meer aansluit bij de gehele outfit. Voorheen was een horloge meer een luxe item dat je vooral bijvoorbeeld naar zakelijke bijeenkomsten droeg of high class feesten zoals een galafeest, maar het horloge wordt de laatste steeds steeds vaker een normaal sieraad die bij elke outfit gematcht zou kunnen worden. We zijn benieuwd wat de populairste trends worden van bovenstaande. Wie weet wordt het wel de donkerblauwe trend van TAG Heuer Connected.