Site Loader

Wil je een mooie jas aanschaffen? Dan ben je zeker niet de enige. Als het goed is wil je een comfortabele jas die ook mooi is. Het zijn beide zaken waar je rekening mee moet houden bij jouw zoektocht naar de ultieme droomjas. Neem er de tijd voor en lees vooral onze tips voor het vinden van het juiste exemplaar!

Tip 1: Zet al jouw wensen voor een jas op een rijtje
Jassen zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten, dat weten we allemaal. Een jas moet aan allerlei eisen voldoen: van mooi tot comfortabel, betaalbaar en duurzaam. Zet jouw wensen voor een mooie jas dan ook op een rijtje voordat je gaat zoeken. Hoeveel geld wil je er aan uitgeven, voor welk seizoen is de jas geschikt en wat is jouw maat?  Soms is het best een investering, maar
de meest voordelige Stone Island jackets koop je hier.

Tip 2: Zoek een jas die bij je past
Kies altijd de perfecte kleur en maat jas die bij je lichaam past zonder dat het overdreven is. Onthoud dat kleur ook een vorm van communicatie is. Wat wil je uitdragen? Voor wie wil opvallen is een gekleurde jas, bijvoorbeeld in rood of roze, perfect. Maar voor een rustige uitstraling kun je beter blauw kiezen. Hoe dan ook is de pasvorm het meest belangrijk.

Tip 3: Neem de tijd om de juiste pasvorm te vinden
Het dragen van een jas die te groot of te klein is, draagt niet bepaald bij aan jouw uitstraling.  Zoek naar een pasvorm die past bij jouw lichaam. Een jas kiezen op basis van het ontwerp is een fout die veel mensen maken. Het moet ook goed zitten. Bekijk jezelf van voren, opzij en van achteren om te zien hoe de jas staat.

Tip 3: Kies voor elk seizoen een jas
Kies een kleur die bij verschillende gelegenheden en/of het seizoen past. Denk bijvoorbeeld aan geel bij een herfstjas. Of wie weet wil je wel een chique jas voor een zakelijk evenement. Weet je wat je wil? Ga dan gericht op zoek. Laat de jas eventueel matchen met andere kleding uit je garderobe, zoals een mooie broek en laarzen. Op die manier creëer je één geheel. De jas moet natuurlijk ook goed zitten. Let dan ook goed op de maat en pas een paar jassen voordat je er een koopt.

Tip 4: Vermijd goedkope jassen van lage kwaliteit
Ze kunnen betaalbaar zijn, in verschillende kleuren komen en aan je maat voldoen, maar goedkope jassen gaan niet lang mee. Kies er een die er goed uitziet en een fatsoenlijke prijs heeft. Onthoud echter dat goedkoop duurkoop is. Uiteindelijk gaat het er om dat je de juiste balans vindt.  Een te goedkope jas krijgt vaak te maken met slijtage en scheuren. Ook verdwijnt de mooie kleur vrij snel. En dat is zonde! Neem dus de tijd om een mooie jas te vinden en kies altijd voor kwaliteit. Daar pluk je uiteindelijk alleen maar de vruchten van.