Site Loader

Over ons bedrijf

Sinds de 18e eeuw zijn wij al verantwoordelijk voor het ontwikkelen, produceren en leveren van de hoogste kwaliteit verf en kun je via onze webshop je eigen Sigma verf kopen. Door de steeds veranderende markt weten wij hier goed op in te spelen en al onze klanten te voorzien van de producten die zij nodig hebben. Daarnaast adviseren wij al onze klanten graag over alle beschikbare producten en welk artikel het beste past bij hun doeleinden.

Sigma verf kopen

Om uw vaartuig optimale bescherming te bieden voor zowel boven als onder water is kopen van Sigma verf geen overbodige luxe. Het beschermt uw boot, jacht op schip tegen externe bedreigingen zoals het weer, het onder water leven en de temperatuur. Sigma verf kopen is vooral populair onder schippers, maar kan voor tal van andere doeleinden aangeschaft worden.

Levering

Wanneer u er voor kiest om Sigma verf te kopen bieden wij u twee mogelijkheden in levering. Indien gewenst kunt u de bestelde artikelen zelf bij ons komen ophalen. Vooraf maakt u een afspraak en zorgen wij ervoor dat uw bestelde artikelen klaar liggen zodat u deze direct mee kan nemen. Zo vermijden wij lange wachtrijen en heeft u uw producten sneller in huis.

De tweede optie is om het te laten bezorgen op een (wal)adres. De pakketdienst levert uw product meestal binnen 2 รก 3 werkdagen, afhankelijk van de bestelde kleuren.

Service

Ervaring leert ons wat onze klanten van ons verwachten. Wanneer onze klanten Sigma verf kopen weten wij de klantwens dan ook altijd goed na te leven wat zorgt voor gemakkelijke samenwerkingen en terugkerende klanten. Om eventuele miscommunicaties, ongeregeldheden of onverwachte verrassingen te voorkomen vinden zowel wij als onze klanten het belangrijk om goed contact te behouden. Voor verdere vragen en/of opmerkingen kunt u gerust contact met ons opnemen zodat wij u zo snel en vakkundig mogelijk te woord kunnen staan en waar nodig van advies kunnen voorzien.