Site Loader
Parket Alphen aan den Rijn

Een vloer kiezen: misschien wel een van de belangrijkste keuzes voor de uitstraling van je huis. Samen met de kleuren op je muur bepaalt het al een groot deel van de uitstraling. Logisch dat je daarom graag goed nadenkt over de keuze van je vloer. Om je een beetje te helpen bij die keuze geeft Parket Alphen aan den Rijn je een vrijblijvend advies.

Kies de vloer die bij de ruimte past

Het voelt misschien een beetje als een open deur, maar vaak denken mensen hier niet direct over na. Namelijk: kies een vloer die bij de ruimte past! Je kan natuurlijk helemaal verliefd worden op een vloer, maar deze kan totaal niet bij de ruimte passen. Een vloer is over het algemeen niet goedkoop, dus het is zonde als je de vloer koopt en hij eenmaal thuis aangekomen helemaal niet bij de inrichting past. Een tip: maak een moodboard. Hoewel veel mensen allergisch zijn voor het woord ‘moodboard’ kan het wel degelijk een goede leidraad zijn bij je keuze. Wanneer de vloer niet bij het moodboard past, past het ook simpelweg niet bij de ruimte.

Meekleurende plinten

Dit is een weinig gegeven tip, maar toch een hele belangrijke. Je wilt natuurlijk in je huis zoveel mogelijk ruimte creëren. Wat hierbij kan helpen, is plinten kopen in dezelfde kleur als de vloer. Hierdoor lopen ze naadloos in elkaar over en heb je voor je gevoel meer ruimte in de kamer. Een simpel trucje, maar o zo effectief!

Koop bij Parket Alphen aan den Rijn

Waarschijnlijk ook een open deur, maar toch: koop bij Parket Alphen aan den Rijn! Met een zeer ruim assortiment en verschillende specialisten weet je altijd dat je de juiste keuze maakt uit een ruim aanbod. Zo heb je bij thuiskomst geen twijfels meer over je keuze. En dat woont wel zo lekker!