Site Loader

Autoschade Uithoorn kan heel veel voor jou betekenen. Zeker wanneer je een flinke schade aan je auto hebt. Dit kan nogal vervelend zijn en er wordt dan alles gedaan om je te ontzorgen. De auto wordt weer als nieuw en je zult goed begeleid worden. Veel mensen zullen vrij chagrijnig zijn wanneer ze hun auto moeten leveren voor een reparatie, want het gaat weer heel veel geld kosten. Autoschade Uithoorn probeert de klant op de beste manier te helpen en de schade te beperken.

Hoeveel kost autoschade Uithoorn?

Autoschade Uithoorn is best wel duur. Dit ligt niet aan de organisatie zelf maar aan de branche waar ze inzitten. Ieder autoschade bedrijf heeft hoge prijzen. De onderdelen en materialen zijn nogal duur. Buiten de materialen zijn ook de manuren erg duur. Een goede monteur of iemand die lak kan spuiten zijn best schaars. De mensen die dit dus goed kunnen krijgen hier dik voor betaald. Het bedrijf moet er ook nog geld op verdienen dus dan komen de uurkosten als snel rond de 70 euro uit. Als je een flinke botsing hebt gehad kun je rekenen op 5 tot 10000 euro schade. Is de auto minder waard dan dat bedrag wordt de auto total loss verklaard. Dit is slecht nieuws want dan heeft het geen zin om de auto te maken.

Worden de kosten verzekerd

Het ligt eraan of de kosten van autoschade Uithoorn worden verzekerd. Dit ligt vaak aan de situatie van het ongeluk. Heb je een eenzijdig ongeluk veroorzaakt dan zul je zelf voor de schade moeten opdraaien. Is het de schuld van een ander, dan betaald de verzekering van degene de kosten. In sommige gevallen zijn beide partijen schuldig en worden de kosten verdeeld over de verzekeringsmaatschappijen.