Site Loader

Een spuitwand zorgt ervoor dat je een mooie lak kunt creëren op een product. De muur zorgt ervoor dat het vuil uit de lucht wordt gehaald. Hierdoor komen er geen stofdeeltjes op het product dat geverfd moet worden. De laklaag wordt hierdoor een stuk duurzamer en ook nog eens mooier. Een mooie lak heeft gelijk invloed op de verkoopprijs van de dienst die je levert als bedrijf. Hoe mooier de lak hoe meer je kunt vragen. Zeker als je kunt aantonen dat de lak ook nog eens een stuk langer meegaat. Een spuitwand is dus een goede investering voor de meeste spuitbedrijven. Sommige bedrijven hebben misschien meer baat bij een cabine. 

Verschillende soorten en maten 

Er zijn verschillende soorten en maten van een spuitwand. Denk aan een lange en hoge of een korte en lage wand. Met de verschillende soorten zijn er natuurlijk ook andere prijzen. Hoe groter de wand hoe duurder de absolute prijs zal zijn. Per vierkante meter zal het weer minder zijn dan een kleine wand. 

De exacte prijs van een spuitwand is moeilijk te zeggen, omdat er zoveel soorten zijn. Een spuitwand zal al snel boven de duizend euro uitkomen. Het is dus wel een flinke investering, zeker voor een klein bedrijf. Mocht je een hele grote wand willen ga je al richting de drie of vierduizend euro. Voor kleine bedrijven is dit helemaal onbetaalbaar, het zal even duren voordat je deze investering kunt maken. De investering levert wel heel veel plezier en goed werk op. Het zal het zeker waard zijn. Voor een exacte prijsopgave is het verstandig om een offerte aan te vragen. Doe dit bij verschillende bedrijven om zo de beste prijs te kunnen vinden.