Site Loader

Hallo daar koffieliefhebber! Als echte koffieleut ken jij geen dag dat je zonder koffie ben opgestaan. Elek ochtend kan je weer genieten van je kop koffie voordat je naar je werk gaat. Het kan ook zomaar is voorkomen dat je ergens bent en graag koffie op locatie wil hebben. Nou kan dit niet zomaar maar stel dat je een belangrijke avond hebt georganiseerd dan is het mogelijk om een barista in te huren en koffie op locatie te krijgen. Wil je meer weten over deze mogelijkheid? Lees dan snel het artikel verder of ga naar onze website.

Praline ,hazelnoot ,macchiato’s wij hebben het allemaal

Wij kunnen ons het zich voorstellen dat je graag wil genieten van verschillende koffies. Logisch ook want een simpele kop koffie kan je thuis ook zetten. Nee bij ons krijg je kwaliteit koffie met fairtrade bonen. Er zijn diverse smaken te bestellen met koffie op locatie, denk hierbij aan: hazelnoot, praline, chocola, caramel en nog veel meer. Voor het volledige aanbod inclusief prijzen verwijzen we je door naar onze website waar je de overige informatie nog kan vinden. Echt lekkere koffie krijg je namelijk niet zomaar.

Altijd en overal service

Wij zijn in heel Nederland operationeel en reizen van Groningen tot Maastricht af om onze klanten te voorzien van de beste koffie. Het belangrijkste vinden wij dat je eerlijke koffie drinkt. Dat wil zeggen dat er een eerlijke prijs is betaald aan de koffieboeren die de bonen plukken. Op deze manier willen we ook de economie stimuleren. We leveren overal onze service maar er moet wel rekening worden gehouden met mogelijke extra kosten wanneer de locatie verder dan 20 km is van onze locatie. Voor meer informatie kan je ons telefonisch bereiken of je kan de website bezoeken. Hopelijk zien we elkaar snel!